MotoMania
Experience through my eyes, pengalaman mengikut perspektif saya

KL One Motorsport

Memperkenalkan KL One Motorsport yang dimiliki oleh Encik Khairul aka Jebon RS. Kedai abg ni, merupakan pengedar untuk performance part motosikal seperti carburetor, blok racing, custom cam dan macam2 lagi lah. Abg Jebon ni, merupakan pengurus kepada salah sebuah team cub prix kelas Wira Epg. So kepada anda yang ada hajat nak modify motor ikut spec cub prix bukan masalah lagi, pergi je ke kedai abg Jebon ni, jangan takut kalau anda telefon pun dia tiada masalah.

Laman web KL One: http://mopedperformanceparts.blogspot.com/

Semua gambar kredit kepada MBC dan Jebon RS

Inilah kedainya, heh

Address: Unit E, 101 Kelana Park View, No.1 SS6/2, 47301 Kelana Jaya, Selangor
Bersebelahan Pejabat Pos Besar Kelana Jaya, Ambank
Waktu Urusan: 10.30am – 7.00pm
Termasuk Ahad
012-6721323 / 016-2331484
Antara performance part ( ada banyak lagi tau)

8 Responses to “KL One Motorsport”

  1. Salam..
    Bang..

    Sy ni kat Sabah..
    Mcm erk… Kalo nak bli part dgn abg?

    N 1g..
    Erm.. Bukan nak think positvla..
    Erm.. Ada jaminan x bang😀
    he..tkt gak kna tipu kang..he

    erm.. Ni email n FB…
    arin_punya@ymail.com

    ble gak sembang2 kang he

    • Salam. Dik try masuk address yang saya bagi tu dulu.
      Dekat situ lengkap maklumat peribadi owner. Pasal jaminan tu, setakat yang saya beli, owner KL One ni boleh consider lagi, kira dia nak tengok jugak rosak macam mana. Adik duduk Sabah, tak perlu risau, boleh courier, tp kos courier adik tanggung la. Jangan lupa masuk lin yang saya bagi tu ye.

  2. cam potong de x???

    • Ada, terus kontek number owner tu. Owner jenis suka buat RnD, ada team cubprix lagi, so barang2 dia memang terbukti.

  3. pe no owner 2?? bg la…

  4. bro . dorg ni klu setting carb uma cun ta ? sbb aku da lme pki carb uma 28mm nie . tp ta jmpe lagi setting die .

    • KL One boleh setting carb awak, awak g jek kedai dorg tuh. Dorg ada pomen, kalau x pun dorang akan cadangkan bengkel yg tip top, jgn risau


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: